Lediga tjänster

Vi söker efter bra medarbetare samt franchisetagare. Se nedan vilka möjligheter som just nu är tillgängliga.

Kontakta Mats Dahlin på 0705-910029 eller mats@obm.se alternativt Andreas Strindemark på 0705-910253 eller andreas@obm.se om du är i branschen och är intresserad av att jobba i vår organisation. Skicka gärna ansökan och CV via e-post. Vi tar tyvärr inte emot ansökan per post.

Franchisetagare besiktningstjänster

Arbetar du med besiktningstjänster? Är du besiktningsman? Arbetar du med överlåtelsebesiktningar och/eller andra besiktningstjänster?

Vi söker franchisetagare i första hand till följande områden/orter:

  • Norra Gävleborgs län
  • Norrbottens län
  • Östergötland län


Vad betyder det att vara franchisetagare?

Franchising är ett slags affärssystem som syftar till att vi som franchisegivare på OBM Gruppen förpackar vår affärsidé och låter dig som franchisetagare mot ersättning får använda den enligt överenskomna regler.

Som franchisetagare tecknar du ett visst geografiskt område där du exklusivt kan verka och utveckla din verksamhet. OBM Gruppen ger dig sedan efter utbildning rätten att utnyttja de ramavtal OBM Gruppen har med våra kunder. Du blir tillgodosedd färdiga protokollmallar, marknadsföringsmaterial etc. så att du kan komma igång så smidigt som möjligt. Vi kan även i de flesta fall hjälpa till med ansvarsförsäkring och affärssystem m.m. Det du själv bidrar med är en gedigen erfarenhet av branschen.

Kontakta oss för mer information kring hur detta samarbete ser ut och fungerar!