Avfuktning

Fuktproblem eller vattenskada i din bostad?

Vare sig du har en akut vattenskada i källaren, fuktskada på vinden, mögel i badrum eller en fastighet som ska byggas om, kan du vända dig till oss. Våra produkter och tjänster inom fuktteknikområdet är skräddarsydda för dina behov och önskemål. Vi tar ett helhetsgrepp på problemen och sköter avfuktningen från start till slut.

Åtgärder vid Vattenskador

Villaklimat OBM åtgärdar fukt- och mögelskador med sakkunnig expertis och högteknologisk utrustning. Varje vattenskada behandlas som ett projekt, där vårt mål är att återställa miljön snabbt och kostnadseffektivt. Om du som kund så önskar, fungerar vi som projektledare för våra noga utvalda och skickliga underleverantörer och samordnar allt så att du sparar både tid och pengar. Du kan tryggt lämna över projektet till oss och förlita dig på att arbetet blir så snabbt, noggrant och effektivt utfört som möjligt. Vi arbetar alltid för att lämna efter oss ett väl utfört arbete och nöjda kunder.

Varför åtgärda i tid?

De flesta fastigheter drabbas någongång av en fuktskada. De upptäcks oftast i ett ganska sent skede, men ju snabbare du åtgärdar fuktskadan, desto större chans finns att undvika kostsamma reparationer och hälsoproblem. Fukt kan orsaka stora skador på din fastighet, leda till mögel och svamp, och dessutom påverka hälsan hos de som vistas i fastigheten. Fuktskador kan bland annat leda till att allergier utvecklas hos de personer som vistas i miljön. Fuktskador riskerar att bli en kostsam historia, men genom att tackla problemen i tid minskar man risken för att behöva utföra kostsamma reparationer.

Vill du förbättra din boendemiljö? Kontakta oss för att boka tid, eller för mer information kring hur vår avfuktningsprocess går till. Vi utför både avfuktningar och fuktmätningar och vårt mål är alltid att återställa din boendemiljö så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

avfuktning villa