Lediga tjänster

Vi söker efter bra medarbetare samt franchisetagare. Se nedan vilka möjligheter som just nu är tillgängliga.

Kontakta Mats Dahlin på 0705-910029 eller mats@obm.se alternativt Andreas Strindemark på 0705-910253 eller andreas@obm.se om du är i branschen och är intresserad av att jobba i vår organisation. Skicka gärna ansökan och CV via e-post. Vi tar tyvärr inte emot ansökan per post.

OBM Gruppen söker just nu besiktningsmän till Uppsala län och Värmlands län

TJÄNSTEN

Det rör sig om en heltidstjänst med befattningen besiktningsman och arbetsuppgifterna är primärt överlåtelsebesiktning, men beroende på vilken kompetens man har så kan det även innefatta tex energibesiktningar, entreprenadbesiktningar, badrumsbesiktningar eller skadeutredningar.

VEM VI SÖKER

Som person så bör du vara social, serviceminded, strukturerad, lösningsorienterad, självgående och ha en prestigelös inställning.
Du ska kunna jobba både självständigt och i samverkan med kollegor. Lätt för att kommunicera flytande i tal och skrift på svenska.

En förutsättning är att du är tekniskt kunnig med förståelse för byggnation. Din bakgrund kan antingen vara praktisk eller teoretisk inom bygg/fastighet/inomhusmiljö. Tidigare erfarenhet inom besiktningstjänster premieras.
Ytterligare en fördel är om du har de kvalifikationer som krävs för att bli certifierad energiexpert. Se länk:Boverket Detta är meriterande, men inget krav

Franchisetagare besiktningstjänster

Arbetar du med besiktningstjänster? Är du besiktningsman? Arbetar du med överlåtelsebesiktningar och/eller andra besiktningstjänster?

Vi söker franchisetagare i första hand till följande områden/orter:

  • Norra Gävleborgs län
  • Östergötland län

Vad betyder det att vara franchisetagare?

Franchising är ett slags affärssystem som syftar till att vi som franchisegivare på OBM Gruppen förpackar vår affärsidé och låter dig som franchisetagare mot ersättning får använda den enligt överenskomna regler.

Som franchisetagare tecknar du ett visst geografiskt område där du exklusivt kan verka och utveckla din verksamhet. OBM Gruppen ger dig sedan efter utbildning rätten att utnyttja de ramavtal OBM Gruppen har med våra kunder. Du blir tillgodosedd färdiga protokollmallar, marknadsföringsmaterial etc. så att du kan komma igång så smidigt som möjligt. Vi kan även i de flesta fall hjälpa till med ansvarsförsäkring och affärssystem m.m. Det du själv bidrar med är en gedigen erfarenhet av branschen.

Kontakta oss för mer information kring hur detta samarbete ser ut och fungerar!