Avfuktning

Vi på OBM Gruppen erbjuder dig som kund produkter och tjänster inom fuktteknikområdet. Våra produkter och tjänster inom avfuktning anpassar vi efter just dina behov och önskemål.

Fuktproblem eller vattenskada i din bostad?

Vare sig du har en akut vattenskada i källaren, fuktskada på vinden, mögel i badrum eller en fastighet som ska byggas om, kan du vända dig till oss. Våra produkter och tjänster inom fuktteknikområdet är skräddarsydda för dina behov och önskemål. Vi tar ett helhetsgrepp på problemen och sköter avfuktningen från start till slut.

Varför åtgärda i tid?

De flesta fastigheter drabbas av en fuktskada någongång. De upptäcks oftast i ett ganska sent skede, men ju snabbare du åtgärdar fuktskadan, desto större chans finns att undvika kostsamma reparationer och hälsoproblem. Fukt kan orsaka stora skador på din fastighet, leda till mögel och svamp, och dessutom påverka hälsan hos de som vistas i fastigheten. Fuktskador kan bland annat leda till att allergier utvecklas hos de personer som vistas i miljön. Fuktskador riskerar att bli en kostsam historia, men genom att tackla problemen i tid minskar man risken för att behöva utföra kostsamma reparationer.

Vill du förbättra din boendemiljö? Kontakta oss för att boka tid, eller för mer information kring hur vår avfuktningsprocess går till. Vi utför både avfuktningar och fuktmätningar och vårt mål är alltid att åtgärda och förbättra din boendemiljö så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

Fuktmätning

Vi arbetar med fuktkvotsmätare och indikationsmätare för att hitta fukt i byggnader där det riskerar att bli, eller redan har blivit, ett problem.

Avfuktning

Våra produkter och tjänster är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Allt från en akut vattenskada i källaren, fuktskada på vinden, mögel i badrum eller en fastighet som ska byggas om, kan vi hantera. Vänd dig till oss så sköter vi avfuktningen.

Med sakkunnig expertis och högteknologisk utrustning, åtgärdar vi fukt- och mögelskador. Vi ser varje vattenskada som ett projekt och vårt mål är alltid att återställa miljön så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

Vid önskemål från dig som kund, tar vi gärna rollen som projektledare, där vi samordnar våra skickliga underleverantörer på ett sådant vis att du som kund hos oss sparar både tid och pengar.

Vi tar alltid ett helhetsbegrepp på dina fuktproblem.

Åtgärder vid vattenskador

OBM Gruppen åtgärdar fukt- och mögelskador med sakkunnig expertis och högteknologisk utrustning. Om du som kund så önskar, fungerar vi som projektledare för våra noga utvalda och skickliga underleverantörer och samordnar allt så att du sparar både tid och pengar. Du kan tryggt lämna över projektet till oss och förlita dig på att arbetet blir så snabbt, noggrant och effektivt utfört som möjligt.