OM OSS PÅ OBM GRUPPEN

OBM Gruppen är ett av Sveriges största bolag inom husbesiktningar och bedriver verksamhet från Smygehuk i söder till Umeå i norr med välutbildade och auktoriserade besiktningsmän där samtliga arbetar efter vårt vinnande koncept. OBM Gruppens totala omsättning är i dagsläget ca 120 miljoner årligen.

Vi på OBM Gruppen kännetecknas av stor kompetens och lång erfarenhet inom fuktskador, besiktningsverksamhet och saneringsbranschen. Vår organisation kombinerar smidigheten och flexibiliteten av det mindre företaget, men har samtidigt resurserna av det stora företaget. Kort sagt så plockar vi ut de bästa egenskaperna för att skapa en så pass kvalitativ, kostnadseffektiv och funktionell kundupplevelse som möjligt.

OBM Gruppens organisation bygger på samverkan och support mellan företagen gällande personal och utrustning. Vi utbyter ständigt kunskap och erfarenhet inom organisationen, vilket gynnar dig som kund eftersom det ger oss högre kompetens och bättre kostnadseffektivitet.

Vår affärsidé är

- Att erbjuda produkter och tjänster inom fuktteknik som är anpassade till kundens behov och önskemål.

- Att garantera spetskompetens och service inom besiktning och konsulttjänster.

- Att erbjuda kunskap och anpassade tekniska lösningar i kombination för att åtgärda och förhindra att fuktskador uppstår.

- Att sälja och hyra ut utrustning för att åtgärda och förhindra att fuktskador uppstår.

Vi utför bl.a. installationer, besiktningar, avfuktningar, skadeutredningar och mätningar. Våra skadeutredningar skapar ett underlag som gör att vi kan erbjuda de lösningar som passar just dig och ditt behov åtgärder bäst. Vi tillhandahåller även produkter som avfuktningsaggregat, mätinstrument och ventilationstillbehör.

Är du intresserad av att bli franchisetagare för oss? Läs mer om var i Sverige vi söker franchisetagare och nya medarbetare här.