INFORMATION TILL MÄKLARE

OBM Gruppen är ett av Sveriges största bolag inom husbesiktningar och bedriver verksamhet från Smygehuk i söder till Umeå i norr med välutbildade och auktoriserade besiktningsmän där samtliga arbetar efter vårt vinnande koncept. OBM Gruppens totala omsättning är i dagsläget ca 120 miljoner årligen.

Vi på OBM Gruppen kännetecknas av stor kompetens och lång erfarenhet inom fuktskador, besiktningsverksamhet och saneringsbranschen. Vår organisation kombinerar smidigheten och flexibiliteten av det mindre företaget, men har samtidigt resurserna av det stora företaget. Kort sagt så plockar vi ut de bästa egenskaperna för att skapa en så pass kvalitativ, kostnadseffektiv och funktionell kundupplevelse som möjligt.

OBM Gruppens organisation bygger på samverkan och support mellan företagen gällande personal och utrustning. Vi utbyter ständigt kunskap och erfarenhet inom organisationen, vilket gynnar dig som kund eftersom det ger oss högre kompetens och bättre kostnadseffektivitet.

Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder anpassade produkter och tjänster inom fuktteknik och inom husmiljö. Vi erbjuder spetskompetens och god service i våra konsulttjänster. Genom kunskap i kombination med anpassade tekniska lösningar så ämnar vi att förebygga, upptäcka och åtgärda skador. Som komplement till detta så har vi även uthyrning och försäljning av utrustning för att åtgärda och förhindra fuktskador.

Vi utför bl.a. installationer, besiktningar, skadeutredningar, energideklarationer, fuktmätningar  och areabestämningar. Våra skadeutredningar skapar ett underlag som gör att vi kan erbjuda de lösningar som passar just dig och ditt behov åtgärder bäst. Vi tillhandahåller även produkter som avfuktningsaggregat, mätinstrument och ventilationstillbehör.

Om ni som mäklare har funderingar gällande våra besiktningsformer eller andra uppdragstyper, så tveka inte att kontakta oss. Om ni vill sätta samman andra kombinationer av våra tjänster än de vi har i våra paketerade lösningar så finns det möjlighet till detta.

Ni kan läsa med om våra tjänster här och därefter boka önskad tjänst här. 

Om ni har önskemål på en paketering av våra tjänster som gör att ni som mäklare eller er organisation skulle uppleva dem som mer intressanta så är ni välkomna att kontakta vår utvecklingschef Andreas Strindemark på andreas@obm.se